لیست طبیعت گردی

()

سفر به طبیعت و لذت بردن از این زیبایی‌های خدادادی همواره یکی از محبوب‌ترین فعالیت‌های گردشگری به شمار می‌رفته‌اند اما در سال‌های اخیر، سفرهای طبیعت گردی از بسیار تغییر کرده‌اند و از پیک‌نیک‌های خانوادگی، به سفرهای حرفه‌ای و خاص تبدیل شده‌اند.


اگر در گذشته برای رفتن به پیک‌نیک تنها به یک زیرانداز و یک فلاسک چای و یک سبد تنقلات احتیاج داشتید، اما امروزه برای سفر طبیعت گردی به وسایل و ابزار بسیار متعدد و خاصی نیاز دارید و همین باعث می‌شود تا به یک چک لیست طبیعت گردی نیاز داشته باشید. قطعا هر چقدر سفر شما طولانی‌تر و حرفه‌ای‌تر باشد، چک لیست لوازم طبیعت گردی نیز پیشرفته‌تر خواهد بود و وسایل بیشتری را شامل خواهد شد.


از آنجایی که بسیاری از اوقات ما و همسفرانمان در طبیعت تنها هستیم، جا گذاشتن یک وسیله مهم و ضروری در مبدا می‌تواند مشکلات متعددی برای ما ایجاد کند. تصور کنید راهی یک سفر طبیعت گردی شده‌اید و وقتی به مقصد می‌رسید، تازه می‌فهمید که چادر خود را جا گذاشته‌اید!

چه اولین بار است که تصمیم گرفته اید به سفر کمپینگ بروید و یا سال‌هاست که آن را تجربه میکنید، داشتن یک چک لیست کمپینگ خوب هرگز ضرری ندارد.

وسایل اولیه برای طبیعت گردی :

کوله پشتی (کاور ضد آب) / کفش مناسب / کارت شناسایی / پول / قمقمه – فیلتر آب / نقشه (کاغذی ضد آب + دیجیتال) / پکینگ کیوب / جعبه کمک های اولیه / چاقوی همه کاره / نخ و سوزن / قطب نما / سوت / زیرانداز

وسایل اقامت شب :

چادر / کیسه خواب / زیرانداز کیسه خواب / پتو مسافرتی / هدلامپ / فانوس چادر / چراغ قوه / ملحفه

پوشاک :

تی شرت / صندل / شلوار گرم کن / پانچو / عینک آفتابی / کلاه یا دستمال سر / مایو (اگر موقعیت شنا دارید) / لباس گرم یا کاپشن (اگر در فصل سرد یا به مکان سرد سفر می کنید)

آشپزی :

فندک یا سنگ چخماق / اجاق گاز مسافرتی / بشقاب، قاشق، چنگال و لیوان / مایع ظرفشویی / ماهی تابه و قابلمه مسافرتی / کتری / ادویه جات / روغن / چای / خشکبار و حبوبات / کیسه فریزر و پلاستیک زباله / دربازکن کنسرو

بهداشتی :

مسواک / خمیر دندان / نخ دندان / دستمال کاغذی / دستمال مرطوب / حوله / صابون / شامپو / قرص مسکن و داروی خاص در صورت مصرف / اسپری دفع حشرات / ضد آفتاب / دوش صحرایی

الکترونیک :

موبایل / شارژر / شارژر فندکی / پاوربانک / باطری اضافه / هدفون / اسپیکر / دوربین / مبدل برق خودرو به برق شهری

تفریحی :

کتاب / قلم و کاغذ / فریزبی / ننو/وسایل بازی

مدارک:

کارت ملی/ شناسنامه /دفترچه بیمه درمانی

درست است که بیشتر زمان سفر ما در طبیعت خواهد بود، اما با اینحال باید حتما مدارک شخصی و ضروری را نیز همراه خود برداریم تا در صورت نیاز، مشکلی برای ما پیش نیاید.

نکته: توصیه اکید داریم تا با همفکری دوستان خود، نسبت به اشتراک گذاری بعضی از اقلام این لیست اقدام کنید. برای مثال هر اجاق کوهنوردی می‌تواند برای دو تا سه نفر از افراد یک گروه کمپینگ کافی باشد، لذا لزومی بر حمل آن توسط همه افراد گروه نیست. این گونه و با استفاده از چک لیست لوازم کمپینگ مشترک با توزیع بار مناسب بین افراد خواهید توانست بهترین تجربه را از سفر خود با یک کوله سبک داشته باشید و بیشترین انرژی را برای لذت بردن و کشف ناشناخته های طبیعت صرف کنید.

همچنین در خصوص تغذیه، پیشنهاد می‌شود حتما از مواد خام و خشک در کوله پشتی خود استفاده نمایید. بنابراین علاوه بر کاهش حجم مواد عذایی، وزن آنها‌نیز به شدت کاهش یافته و برای حمل در برنامه‌های سنگین پیمایشی مناسب خواهد بود.

دقت به تقسیم مواد غذایی بین همسفرها، و رعایت حجم مورد نیاز بر اساس وعده‌های غذایی از حمل مواد زیادتر جلوگیری می‌کند که باعث سبک‌بار شدن شما خواهد بود. شما می‌توانید لیست موادر غذایی خود را پشت برگه چک لیست لوازم کوهنوردی به همراه برنامه وعده غذایی مورد نظر خود یادداشت نمایید.

نظرت چیه؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین نظرات / 5. تعداد رای:

هنوز کسی نظر نداده، شما اولین نفر باشید.

کوه مانمشاهده نوشته ها

یک عاشق طبیعت، که دوست داره به طبیعت گردا کمک کنه...

منتظر نظر شما هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *